Undgå skader ved at løbe rigtigt

Hver dag bliver der løbet rundt om søerne i København og løbebånd i forskellige fitnesscentre. Og det kan man jo godt forstå, fordi løb er en fantastisk sport og ikke mindst nem at komme i gang med. Lige meget hvor du er, kan du altid løbe tur, fordi det kræver kun et par løbesko. Men uanset hvor du løber henne, eller hvor ofte du løber en tur, så er der en risiko for, at du kan få en løbeskade. Faktisk er det sådan, at 80 procent af alle motionsløbere oplever at få en løbeskade hvert år.

Disse løbeskader kan være vældig frustrerende, især fordi for de fleste mennesker betyder dette nemlig, at de skal holde en pause fra at løbe. Og det kan være vanskeligt, navnligt hvis man elsker sin løbetur, og det er her, hvor man får lov til at få fred fra hverdagens strabadser.

Løber

Men faktisk kan du ved hjælp af en løbestilscoaching få hjælp til at slippe af med løbeskaderne. Ved en løbestilscoaching får du hjælp til at finde og optimere din egen individuelle løbestil. Årsagen til, at dette kan hjælpe dig med at slippe af med løbeskader, er, at du bliver guidet i, hvordan du kan gøre din krop så løbeeffektiv som muligt på en måde, så du skåner din krop for unødvendig belastning. Det hele handler nemlig om at finde den løbestil, som din krop er bygget til at kunne udføre.

De klassiske løbeskader såsom skinnebensbetændelse, løberknæ og rygsmerter kan ikke kurreres med støttestrømper, støddæmpning eller kiler i skoene. Det er kun behandling mod symptomerne. Men hvis du derimod ønsker at komme helt af med skaden, er du faktisk nødt til at fokusere på din teknik, når du løber. Altså selve kernen ved din løbetur, som er din løbeteknik.

Så hvis du ønsker at få optimeret din løbestil kan du søge hjælp hos en fysioterapeut i København, som tilbyder løbestilscoaching. Det kan du fx få hos Move2Peak, hvor de tilbyder en individuel løbestilscoaching, som vil optimere din løbestil. På den måde vil din løbetur blive mindre belastende for din krop. Ved at dit løb bliver mindre belastende for din krop, kan du undgå gener og skader og ikke nok med det, så vil du også få en sjovere og mere fri løbetur rundt om søerne i København sammen med alle de andre løbeglade danskere.

 

Move2Peak ApS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg
Tlf: 70 87 08 83

 

admin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *