Sundhedscoaching

Hvis du bliver syg eller får skader, vil din krop helt automatisk søge at skabe en naturlig balance. Der opstår automatiske helingsprocesser i  din krop, som hjælper dig til at få det bedre.

En sundhedscoach kan støtte op omkring dine naturlige helingsprocesser, så du får et liv med en forøget livskvalitet. Gennem sundhedscoaching kan du få værktøjer til at leve det liv, du ønsker, uden smerter og begrænsninger. Det kan gøre dig i stand til at udnytte dit fulde potentiale.

En sundhedscoach kan lære dig om din krops unikke behov, og lave en personlig sundhedsplan til dig. En sundhedscoach kan gøre underværker for alle mennesker, som ønsker at blive fysisk sundere og leve et liv med færre sygdomme og skader.

En sundhedscoach kan bruges i forhold til mange forskellige slags symptomer. Det kan både være, hvis man har allergi, stress, sover dårligt om natten, ofte lider af hovedpine eller migræne, har svært ved at koncentrere sig, får hedetur, lider af kronisk træthed eller har smerter i led og muskler.

I København findes der mange muligheder for at finde en sundhedscoach. På Frederiksberg er der flere fysioterapeutiske klinikker, som udover de klassiske tilbud som sportsmassage ved løbeskader og andre sportsskader, også tilbyder sundhedscoaching.

Sunrise running woman

Du behøver ikke at leve resten af livet med træthed eller smerter. Med en sundhedscoach får du praktiske redskaber, så du kan få det bedre både psykisk og fysisk. Med en sundhedscoach, i form af eksempelvis en anerkendt fysioterapeut fra København, får du energi, balance i krop og sjæl og færre symptomer. Du vil også kunne nedsætte aldringsprocessen, så du ser smukkere og yngre ud.

Med en sundhedscoach får du et fundament for sundhed og toppræstation, så du kan leve det liv, du ønsker. Du kan nå toppen uden skader, smerter og ubehag efter for eksempel løbeskader og andre sportsskader.

En sundhedscoach vil typisk starte med at lave en helbredsundersøgelse og vurdere din kost og livsstil. Bare disse faktorer vil i rigtigt mange tilfælde gøre det muligt for mange patienter at undgå medicin. Herefter vil en sundhedscoach ofte analysere årsagen til din sygdom eller ubalance. På baggrund af dette, vil han eller hun så lave en handlingsplan for din sundhed og balance. Denne plan skal hjælpe dig til at opbygge en mental kraft og motivation, så du kan få en stærk og sund krop og psyke.

 

Move2Peak ApS
Bernhard Bangs Allé 29
2000 Frederiksberg
Tlf.: 70 87 08 83

 

 

admin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *