Sådan klæder du dit barn godt på

Børnetøj online er let tilgængelige i mange forskellige stilarter, farver og størrelser. Men når man skal klæde sit barn ordentligt på, kan der være mange overvejelser. De skal hverken have det for varmt eller for koldt, og det skal heller ikke irritere eller forhindre børn i at bevæge sig. Børnetøj skal være behageligt hele dagen og man bør derfor altid overveje den bedste kombination af funktion og stil.

børn 4

Valg af stof

Børnetøj af kvalitet bør være af øverste prioritet. De stoffer som børns tøj produceres af, kan have en direkte indflydelse på børns helbred. I tilfælde af kjoler eller bluser af ikke-organiske materialer, kan disse være skadelige eller fremkalde allergiske reaktioner hos dit barn. At søge det online marked for lækkert fair trade børnetøj er derimod gunstigt for dit barns sundhed og hud, da de organiske stoffer gør det muligt for luft at passere frit gennem tøjet. Som hovedregel er det derfor altid godt at købe økologisk børnetøj til dit barn. Sørg eksempelvis for kjoler eller bluser af organisk materiale, som ikke sidder stramt ind til huden og som dit barn kan bevæge sig rundt i.

Den rigtige størrelse

Da børn vokser meget hurtigt, foretrækker de fleste forældre at købe børnetøj i en ekstra stor størrelse, eller at købe børnetøj i flere størrelser på én gang. Dette er en ganske udmærket beslutning, da børnetøjet dermed kan bruges i over en længere periode. Du bør også have for øje, hvis der er tale om mindre børn, at de er mere tilbøjelige til at putte ting i munden, hvilket større trøjer eller kjoler kan hjælpe med til. I modsat tilfælde, hvis børn er iført stramme trøjer eller kjoler, kan det gøre dem utilpasse og urolige. Det er derfor altid en god idé at købe fairtrade børnetøj baseret på børns kropsformer og ikke på deres alder.

Sæson

Det er vigtigt at overveje vejret og sæsonen, når du køber moderne og smart børnetøj online, da det skal passe til den tid, vi går i møde. I løbet af sommeren er det en god idé at vælge noget tøj, der er tyndt og let, så det kan holde dit barn kølig. Om vinteren er det derimod vigtigt med varme, da det kan være frustrerende med et barn, som enten har det for varmt eller for koldt. I tilfælde af kjoler eller trøjer til forskellige årstider, kan man vælge børnetøj af åndbart materiale såsom bomuld om sommeren og fleece til koldere perioder. Ligesom at det kan være fordelagtigt at klæde sit barn i flere lag. Glem ikke at udstyr dit barns garderobe med tøj, der er egnet til slid og snavs.

Kwadusa
Gråbrødretorv 5,
1154 København
Tlf. 31 90 60 20

 

 

admin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *