Kiropraktik som behandling af kolik

At blive forældre er livets største gave – men også livets største ansvar. At få et barn vender op og ned på ens liv, og pludselig er der et nyt, lille individ der altid vil komme i første række, mens ens egne behov bliver tilsidesat. De fleste børn i dagens Danmark er ønskebørn, og forældrene vil derfor gøre alt hvad der står i deres magt for, at barnet skal trives og vokse op i et trygt og rart miljø. Men med børn, kommer også børnesygdomme der kan virke svære at behandle. Men i denne artikel vil vi sammen med de erfarne kiropraktorer på Frederiksberg fortælle om, hvordan kiropraktik kan hjælpe dit barn af med eventuelle sygdomme.

diskospolaps

Når spædbarnet får kolik
Nogle ting er man dog desværre ikke herre over som forældre, og en disse ting kunne fx være kolik. Kolik er en af de mest almindelige småbørns-sygdomme, og er karakteristisk ved at barnet græder uforklarligt meget samt viser tegn på ubehag ved at krumme sig sammen. Kolik tærer hårdt på både barn og forældre, da den utrøstelige gråd oftest starter om aftenen og frarøver alle deres livsnødvendige søvn. Omkring 20% af alle nyfødte får kolik, men i modsætning til i gamle dage, accepterer moderne forældre ikke bare kolikken som et uhelbredeligt onde, der går over efterhånden som barnet bliver større.

Kolik kan kureres med kiropraktik
Moderne forældre tager derimod sagen i egen hånd, og sørger straks for at få deres barn undersøgt af en kiropraktor, i håbet om at han/hun kan lette barnets ubehag. For at afgøre hvorvidt der virkelig er tale om kolik, udfører kiropraktoren en række undersøgelser af barnet, fx bruger man blid berøring af kroppen til at undersøge om barnet har smerter. Er der tale om smerter forårsaget af kolik, kan man igangsætte en behandling. Nænsomme tryk med det yderste af fingerspidserne er nok til at løsne fastlåste led, der er årsag til ubehag hos barnet, og ofte er ganske få behandlinger tilstrækkeligt til at helbrede kolikken fuldstændig, så alle igen kan få en god nats søvn.

Bare rolig, behandlingen er beregnet til spædbørn
Mange forældre holder dog igen ved tanken om deres lille, skrøbelige guldklump i hænderne på en brutal kiropraktor. Men her er det vigtigt at huske på, at behandlingen selvfølgelig er særlig henvendt til spædbørn – der er ingen høje knæk, voldsomme bevægelser eller brutale vrid, da babyer er langt mere modtagelige overfor sådanne behandlinger, og derfor ikke udsættes for det samme som fuldvoksne mennesker. Kolik er altså ikke længere en uundgåelig del af ens barns udvikling, men en lidelse som kan kureres nemt og hurtigt ved hjælpe af kiropraktorernes nænsomme og erfarne håndelag.

Kiro-fys.dk
Godthåbsvej 129
2000 Frederiksberg
Tlf. 38108190

 

admin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *