Nemmere snerydning med bedre redskaber

Snerydning

Sne er fantastisk smukt. Et helt nyt blødt lag hvidt sne, uspoleret af fodspor forvandler landskabet til noget ganske særligt. Lige indtil man skal ud i det selvfølgelig. Sne er en plage, hvis man skal cykle eller køre bil, og det er nu engang en smule mere besværligt at trave igennem end snedrive, end at gå på et normalt fortov. Hertil kommer at den påkrævede snerydning er hårdt arbejde. Bor man i en storby såsom København er snerydning måske klaret af ens boligforening. Gør man ikke, skal man muligvis selv i gang med skovl og vejsalt.

Sneskraber. En sneskraber er bare en stor skovl, som kan bruges til at fjerne sne med. Disse er ofte lavet i plastic eller delvist i plastic, så man undgår at ødelægge belægningen mens man skovler. Sne er tungt og det er hårdt arbejde at skovle det væk.

Elektrisk håndholdt sneslynge. Her er tale om et apparat som ligner en mellemting mellem en kantklipper og en sneskovl. Apparatet skovler sneen op og slynger den op til 10 meter væk. Herved er det relativt nemt og effektivt og få ryddet et par meter fortov hurtigt.  Sneslyngen er et godt alternativ til en sneskraber fordi man kan bruge ben og ryg på en mere hensigtsmæssig måde, end man kan med sneskraberen. Hertil kommer der selvfølgelig en pris, som ofte er mellem 500 og 1.000 kr.

El-sneslynge. Denne ligner lidt en græsslåmaskine men fungerer herudover lidt ligesom den håndholdte sneslynge. Denne maskine er selvfølgelig dyrere, men kræver også langt mindre indsats og tager meget mere sne ad gangen. Hvor sneen kastes hen kan ofte justeres, hvilket er en stor fordel.

Sneskraber med snegl. Hvis en sneslynge er en slags kantklipper, så er sneskraberen med snegl en slags håndskubber. Denne sneskraber køres henover området hvor sneen ønskes fjernet, hvor sneglen så skubber sneen ud til siden.

Det er hårdt at skovle sne. Selv med en elektrisk sneslynge skal der ligges nogle kræfter i det. Derudover skal vejen være ryddet inden klokken 7 om morgenen, og man altså er nødt til at udføre snerydning inden man tager på arbejde. I bund og grund er der nok mange, som vil have glæde af en snerydder. Især virksomheder vil kunne spare en del tid, ved at få et snerydningsfirma til at fjerne is og sne, samt salte.

Snevagten A/S
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 3871 1700

 

admin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *