Bliv en bedre version af dig selv med hypnose

Når hypnose anvendes som behandlingsform, kaldes det normalt for hypnosebehandling eller hypnoseterapi. I mange år er hypnose blev brugt til at behandle både fysiske og psykiske lidelser. Desværre er der dog stadig folk, som misbruger hypnose, hvilket er med til at give hele faget et negativt rygte. Rygter som medfører, at mange stadig er meget skeptiske over for hypnose som behandlingsmetode. Heldigvis er dette negative og fejlagtige syn på hypnose heldigvis ved langsomt at svinde ud, hvilket i høj grad skyldes de mange videnskabelige undersøgelser, som viser, hvordan hypnose kan have stor gavnlig effekt. Det er dog stadig uklart for mange mennesker, hvad hypnosebehandling egentlig er. I denne artikel vil vi derfor gøres vores bedste for at give en kort og klar beskrivelse af, hvad hypnose er, og hvordan det anvendes i behandlingsøjemed.

 

Hvad er hypnosebehandling?

Hypnosebehandling er en behandlingsmetode, som er knyttet til det psykologiske felt. Behandlingen kan blandt andet bruges til at forbedre menneskers hukommelse og koncentration. På den måde øges muligheden for at få en dybere indsigt i menneskets underbevidsthed, hvilket giver grundlag for at forbedre adfærdsmønstre samt selvværd. De fleste mennesker, der besøger en hypnoseklinik, ønsker eksempelvis at lægge smøgerne på hylden eller at blive fri af overspisning og overvægt. Det ses også ofte, at man anvender hypnose mod angst og dårligt selvværd. Det er dog ikke kun psykiske problemer, som hypnoseterapi kan behandle. Hypnose kan nemlig også bruges som effektiv behandlingsform mod fysiske skavanker. Det kan eksempelvis være astma, migræne og gastrointestinale lidelser.

hypnose vægttab

Mange mennesker tror, at man sover under en hypnosebehandling. Dette er dog sjældent tilfældet. Efter en behandling vil du derfor kunne huske alt, hvad der er foregået. Du kan derfor være helt tryg ved situationen. Dog vil de fleste opleve en intens følelsen af ro – både mentalt og psykisk. Under behandlingen vil man arbejde med patientens underbevidsthed på en måde, som giver adgang til at ændre på patientens psykologiske processer, hvilket i sidste ende vil medføre adfærdsændringer. Ønsker patienten eksempelvis at opleve et vægttab vha. hypnose, vil hypnotisøren forsøge at ændre på de ubevidste tankeprocesser, som ligger til grund for den uhensigtsmæssige adfærd.

Det er muligt for alle mennesker at lære hypnoseteknikker. Dog kræver det stor viden og stor erfaring, inden man effektivt kan anvende det i behandlingsøjemed. Når man er på udkig efter en hypnotisør, er det derfor vigtigt, at man finder en behandler, som har mange års erfaring, som man ved, at man kan føle sig tryg. Kun på den måde er du garanteret en effektiv behandling. Spørg eventuelt venner, bekendte eller kolleger, om de kan anbefale en hypnosebehandler. Ellers er det er også en god idé at vælge en behandler, som på deres hjemmeside har mange positive patientudtalelser.

 

Prinsessegade 9
1422
København K
Tlf.: 22 78 92 38

 

admin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *